Convocatòries públiques


CONVOCATÒRIA PÚBLICA

PREMIS I BEQUES PILAR JUNCOSA & SOTHEBY'S 2021

Data: fins al 30 de juliol de 2021
Lloc: Fundació Miró Mallorca
Adreça: c. de Saridakis, 29
Més informació: 971 701 420
comunicació@miromallorca.com

miromallorca.com


POP ROCK PALMA 2021

El certamen musical arriba a la segona edició després de la recuperació el 2020 amb un gran èxit de participació


“PALMAFOLK”: CONVOCATÒRIA DE PRESENTACIÓ D’OFERTES

És objecte d'aquesta convocatòria proporcionar una oferta municipal de concerts de música d'arrel folk, tradicional i músiques del món (world music), així com altres espectacles i activitats relacionats amb la cultura popular (ballades, tallers, cursos, conferències, etc.), que l'Ajuntament de Palma oferirà als teatres municipals, amb l'objectiu de cobrir aquesta demanda per als anys 2021 (d'octubre a desembre) i 2022 (de gener a juny).
Presentació d'ofertes fins al 30 de juliol de 2021.


Teatre

“ESCENA”: PRESENTACIÓ D’OFERTES D’ESPECTACLES PER A ADULTS

És objecte d'aquesta presentació d'ofertes donar continuïtat a la programació municipal d'espectacles per a adults que l'Ajuntament de Palma ofereix als teatres municipals (Mar i Terra, Catalina Valls i Xesc Forteza), amb l'objectiu de cobrir aquesta demanda escènica per a la temporada 2021 i 2022. Així mateix, és intenció de l'Ajuntament de Palma oferir el màxim suport a la producció d'arts escèniques de les Illes Balears.
Presentació d'ofertes fins al 30 de juny de 2021


Circ

PRESENTACIÓ D’OFERTES I CONTRACTACIÓ D’ESPECTACLES I ACTIVITATS DE CIRC

És objecte d'aquesta convocatòria recollir ofertes relacionades amb el llenguatge del circ contemporani per a configurar la programació per al I Cicle de Circ Balear 2021, el qual es durà a terme entre el 2 i el 5 de setembre de 2021. La programació d'aquest festival es durà a terme tant als teatres municipals, com a altres espais, convencionals o no, i a espais exteriors a l'aire lliure, centrant la programació al Teatre Municipal Xesc Forteza i el seu voltant. L'Ajuntament de Palma inclourà a la programació del Festival els espectacles, tallers i activitats complementàries que consideri oportuns i seleccionarà, mitjançant aquesta convocatòria, les propostes que consideri adients i s'ajustin a les condicions tècniques dels espais, normativa de l'Ajuntament de Palma i pressupost del Festival.
Presentació d'ofertes fins al 30 de juny de 2021.


“TOTIMOLT”: PRESENTACIÓ D’OFERTES D’ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS

És objecte d'aquesta presentació d'ofertes donar continuïtat a la programació municipal d'espectacles familiars que l'Ajuntament de Palma ofereix als teatres municipals (Xesc Forteza, Catalina Valls i Mar i Terra), amb l'objectiu de cobrir aquesta demanda escènica per a la temporada 2021-2022. Així mateix, és intenció de l'Ajuntament de Palma oferir el màxim suport a la producció d'arts escèniques de les Illes Balears.
Presentació d'ofertes fins al 30 de juny.


            Veure mes resultats            Activitats destacades